Преди месец  Валентина преживя настинка или някакъв вирус, който й

...
Преди месец  Валентина преживя настинка или някакъв вирус, който й
Коментари Харесай

Съпругът на Севдалина Спасова: Не е била в кома, изписват я до дни!

„ Преди месец  Валентина претърпя простуда или някакъв вирус, който й оказа въздействие. Направи си тест за Ковид, само че беше негативен. В един миг спря да се храни загуби килограми. Така се случи, че и прилоша и беше настанена в болница “,  споделя Валентин Спасов,  брачен партньор на певицата Севдалина Спасова.

Изпълнителят от паметния дует, който изпя шлагера " Сине, сине "   е отчаян, от публикуваната информация, че брачната половинка му е в кома, че била в доста тежко положение и му приписват думи без да е приказвал пред медии.

Поради тази причина взел телефоните на Севдалина, с цел да не чете в болничното заведение какво се написа и да не се напряга в допълнение.

" Истината, че брачната половинка ми е в положително положение, чакаме до ден-два да бъде изписана от лечебното заведение. Каза ми, че няма самообладание да се прибере у дома само че е подготвена да изчака колкото се постанова “, споделя пред „ България Днес “ Валентин.

Той счита, че евентуално неприятната обстановка е поради насъбран стрес.

" Хората на изкуството доста тежко преживяхме това, което се случи с пандемията. Както имахме присъединяване, по този начин внезапно бяха прекъснати. Настанаха сложни времена и започнахме да претърпяваме нещата малко повече ", добави изпълнителят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР